Beste votter for barn 2023 | Best I Test

BEST I TEST: Didriksons Algy OutDry.

Vinteren er her, og det betyr at det er på tide å samle seg! Å holde hendene varme i det kalde været kan være en utfordring, men med de riktige hanskene holder du deg koselig hele sesongen. Vi har testet noen av de beste barnevotterene på markedet, slik at du kan finne de som passer perfekt for den lille.

Hvilke votter er best i test?

Først ut er våre toppvalg: Didriksons Biggles votter & hansker og Didriksons Biggles Zip votter. Begge gir god beskyttelse mot vind og snø samtidig som de holder barnas fingre varme med deres fleece-fôrede isolasjonsteknologi. De har også berøringsskjermvennlige fingertupper slik at de ikke trenger å ta av seg hanskene når de bruker telefonene eller nettbrettene!

Deretter har vi to par vanntette votter: Reima Ote votter og Nordbjørn Reinfjord votter. Disse gir fullstendig dekning mot fuktighet samtidig som de tilbyr pusteevne takket være deres GORE-TEX-stoffkonstruksjon – perfekt for å leke ute i våte forhold som snøstormer eller regnbyger! I tillegg kommer de med justerbare håndleddsstropper slik at barna kan få en tettsittende passform hver gang de tar dem på.

votter barn

Anmeldelser av 5 forskjellige votter for vinteren

Didriksons Biggles votter & hansker

Didriksons Biggles votter barn og hansker er et godt valg for alle som leter etter kvalitets vinterklær. Ikke bare ser de stilige ut, men deres slitesterke materialer holder hendene dine varme og tørre i kalde værforhold. De kommer i en rekke farger for å matche ethvert antrekk, slik at du alltid kan finne det perfekte paret som passer din individuelle stil. I tillegg tilbyr Didriksons utmerket kundeservice hvis du noen gang trenger hjelp til å finne riktig størrelse eller passform! Så ikke vent – skaff deg et par Didriksons Biggles votter og hansker i dag!

Didriksons Biggles Zip votter

Didriksons Biggles Zip Votter er en fantastisk gjenstand for alle som ønsker å holde seg varm og koselig denne vinteren. Den er laget av et mykt, lett materiale som føles behagelig mot huden din samtidig som det gir mye varme. Glidelåsen gjør den enkel å ta av og på, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å ha kalde hender når temperaturen synker ute. I tillegg gjør de morsomme fargene den til et flott tillegg til enhver vintergarderobe! Alt i alt er Didriksons Biggles Zip Votter et utmerket valg for å holde seg varm gjennom de kjølige månedene fremover!

Reima Ote votter

Reima Ote votter barn er et utmerket valg for å holde hendene varme og koselige i vintersesongen. Hanskene er laget av høykvalitetsmateriale, slik at du kan være sikker på at de vil vare lenge. De kommer også i flere forskjellige farger å velge mellom, slik at du kan finne en som passer perfekt til din stil! I tillegg har de en god pris som gjør dem enda mer attraktive. Så hvis du leter etter noen stilige og funksjonelle hansker denne vintersesongen, bør Reima Ote votter definitivt være på listen din!

Nordbjørn Reinfjord votter

Nordbjørn Reinfjord votter for barn er et godt valg for å holde hendene varme og koselige i de kalde vintermånedene. De tilbyr overlegen isolasjon for å holde deg komfortabel, mens deres stilige design gir et snev av klasse til ethvert antrekk. I tillegg er de laget med materialer av høy kvalitet som vil vare gjennom mange vintre! Hvis du leter etter en effektiv måte å holde deg varm på denne sesongen, er Nordbjørn Reinfjord votter absolutt verdt å vurdere.

Lindex FIX Skihansker

Lindex FIX Skihansker er det perfekte valget for ski- og vintersportsentusiaster. Disse hanskene gir overlegen varme, komfort og beskyttelse uten å gå på kompromiss med stilen. De har en vanntett membran som blokkerer fuktighet og lar hendene dine puste, samt justerbare håndleddsstropper for en tettsittende passform som ikke sklir når du kjører i bakken. Håndflaten er forsterket med syntetisk lær for økt holdbarhet og grepskontroll, noe som gjør dem ideelle for enhver utendørsaktivitet i kalde værforhold! Med Lindex FIX Skihansker kan du holde deg varm hele sesongen samtidig som du ser bra ut!

Votter eller hansker for barn – hva er best?

Votter er generelt varmere enn hansker fordi de holder alle barnets fingre sammen, slik at hendene holder seg varmere. Votter barn test er også lettere for yngre barn å ta på og av siden det ikke er noen individuelle fingre å forholde seg til. Noen barn kan imidlertid finne dem mindre komfortable, da de ikke tillater så mye fingerferdighet når de gjør aktiviteter som å leke ute eller skrive med blyant.

votter for barn test

Hansker gir mer fleksibilitet og gir barnas hender større bevegelsesfrihet når de bruker fingrene uavhengig (som å plukke opp små gjenstander). De er vanligvis tynnere enn votter barn test også, så de vil ikke føles like store når de har dem på seg – pluss at mange stiler kommer med ekstra gripeputer som hjelper til med å gi trekkraft under utendørs lek! På minussiden holder hansker ikke nødvendigvis hendene like varme siden hver finger er eksponert separat i stedet for å bli holdt sammen i én lomme som votter gjør.

På slutten av dagen avhenger det egentlig bare av hva slags opplevelse du vil at de små skal ha denne vintersesongen – begge alternativene vil definitivt få jobben gjort, men sørg for at den stilen du velger passer komfortabelt og holder de dyrebare sifrene fine og koselig uansett hvor kaldt det blir der ute!