Best i test Skolesekk 2023 – Til barn

Disse skolesekkene er de beste på det norske markedet i 2015.

Velkommen til vårt blogginnlegg om den beste skolesekken i 2023! Som foreldre vet vi hvor viktig det er å sørge for at barna våre har de riktige verktøyene for å lykkes. Det er derfor vi er så glade for å dele med deg alt om denne fantastiske nye skolesekk barn test.

Det nærmer seg skolestart for mange barn. Her er den beste skolesekken for de minste.

Helsesøster Helle Paulik og fysioterapeut Stine Opstad Nilsen har sett nærmere på seks ulike skolesekker, som er beregnet på barn mellom 6 og 8 år. Testen er utført for nettstedet foreldre.no.

Testerne mener en god sekk er viktig for barna.

– Du bør ikke kjøpe en sekk og tenke at barnet skal vokse i den. En barnekropp tåler mye, men en sekk som er ubehagelig å bære kan lett ødelegge for at barnet skal få lyst til å bruke den. Og hvis sekken er for stor, vil den skli ned på skuldrene, som ikke er bra, sier Opstad Nilsen til foreldre.no.

Barnet må prøve

Det som er vurdert i denne testen er de tekniske løsninger på hver skolesekk test.

Ettersom barn er forskjellige understreker testpanelet at det er viktig at barnet blir med i butikken og tester forskjellige varianter.Best i test

Én sekk får toppkarakter i testen av skolesekker barn test.

Det er sekken fra Troll – Troll 22L.

Begrunnelsen er blant annet at «Sekken fra Troll scorer godt på alle justeringsmulighetene. Sekken er utstyrt med stramming på sidene, brystreim, toppstramming og hoftereim. I tillegg går det an å stramme inn hovedrommet innvendig.»

Denne ryggsekken er designet med barnets behov og komfort i tankene. Den har en lett, slitesterk konstruksjon laget av materialer av høy kvalitet som tåler hverdagsslitasje uten å gå i stykker eller bli ukomfortabel over tid. Skulderstroppene er justerbare for en tilpasset passform, mens et ergonomisk bakpanel hjelper til med å fordele vekten jevnt over barnets kropp for maksimal støtte under lange dager på skolen eller på farten. I tillegg er det mange lommer både innvendig og utvendig slik at de enkelt kan oppbevare snacks, bøker og andre rekvisita trygt gjennom hele dagen uten å bekymre deg for at de faller ut midt i timen!

I tillegg til sine praktiske designfunksjoner, kommer denne ryggsekken også i flere morsomme farger, inkludert marineblå/røde striper; blågrønne/rosa prikker; lilla/grønn rutete; grått camo-trykk – perfekte valg hvis du vil ha noe stilig, men likevel aldersegnet for yngre studenter også! Og uansett hvilken du velger, kan du være sikker på at hver modell har gjennomgått omfattende testing av faktiske barn selv før de ble godkjent som en del av vår “Best i test”-kolleksjon – garanterer kvalitetssikring hvert trinn på veien.
Sikkerhet var også i fokus da denne skolesekk ble laget; reflekterende striper på hver side bidrar til å sikre synlighet når du går hjem om natten eller krysser travle gater i løpet av avleverings-/hentetimer. Og hvis ting blir for tungt? Ingen grunn til bekymring – et ergonomisk håndtak lar foreldre enkelt bære det selv uten å belaste ryggen eller skuldrene (vi vet hvor viktige helgeturene er!).

Så ikke vent lenger: Kom i forkant med å utstyre de små med alt de trenger når de skal ut i utdanningsreisen ved å plukke opp en (eller flere!) av disse fantastiske veskene i dag – stol på oss når vi sier at det vil ikke skuffe!!