Om oss

Som forelder kan det være vanskelig å avgjøre hvilke produkter som passer for barnet ditt. Med så mange tilgjengelige alternativer, hvordan vet du hvilke som vil fungere best? Derfor er Barnetest.no en så uvurderlig ressurs for foreldre som ønsker å ta de mest informerte avgjørelsene når det gjelder barnas sikkerhet og velvære.

Barnetest.no er et nettsted dedikert til å gi anmeldelser av produkter spesielt utviklet for babyer og småbarn opp til fem eller seks år (avhengig av produkt). Siden dekker alt fra bilseter, barnevogner, leker og klær helt ned til babymonitorer, flaskevarmere og smokker – alt gjennomgått med grundighet som bare erfarne foreldre kan gi!

Det som skiller Barnetest fra andre anmeldelsessider er fokuset på testing i den virkelige verden av faktiske familier som har brukt disse varene i sine egne hjem med sine egne barn over tid – ikke bare engangsanmeldelser basert utelukkende på markedsføringsmateriell eller salgsoppslag. alene! Dette betyr at hver gjenstand har blitt grundig testet før den ble anbefalt som “det beste valget” – for å sikre at uansett hvilket produkt du velger vil stå opp under virkelige brukssaker uten å gå i stykker etter en ukes spilletid!

På toppen av denne omfattende tilnærmingen til å vurdere produkter; Barnetest gir også nyttige tips og triks rundt emner som pottetreningsråd og disiplinstrategier – gir nybakte mødre og fedre tilgang til enda flere ressurser enn de kan finne andre steder på nettet mens de leter etter ting som er relatert direkte tilbake til selve foreldrelivet (ikke bare barnesaker !).

Så hvis du noen gang trenger hjelp til å bestemme hvilket leketøy som passer perfekt til soverommet ditt om natten; eller kanskje prøve å finne ut nøyaktig hvilken type bleieveske som bør kjøpes neste gang… så absolutt sjekk ut barnettests ingen først få ærlige meninger støttet personlige erfaringer førstehåndsbrukere selv — for noen ganger er det ingenting bedre enn å høre rett munn de som allerede har gått gjennom samme reise som vi om ta nå selv våre dyrebare bunter glede!