Beste barnevogn test: Disse 12 er de beste i 2023

Beste barnevogn test: Disse 12 er de beste i 2023

Den beste barnevognen vi har testet – Denne må du bare se

Du er nok på jakt etter en god barnestol, men det er et stort marked og vanskelig å manøvrere seg gjennom alle mulighetene som fremstår der ute, både i ulike prisklasser, men også ulike egenskaper som de forskjellige har. Barnevogn er noe man bruker over lengre tid både i antall år, men også tid ute på tur, så det er viktig å velge riktig barnevogn som passer ens behov.

Bilde
Navn
Vår vurdering
Anmeldelse
Kjøp

BEST

BABY JOGGER CITY MINI GT2
CYBEX BALIOS S LUX 3IN1
BUGABOO BEE 6
BABY JOGGER CITY ELITE 2
BEEMOO MAXI 4

Vognen trilles gjerne over flere underlag, og det er ikke sjeldent at man triller på en sti, langs en elv eller på grus eller skog. Det dermed viktig å se på hjulene til barnevognen slik at man velger hjul som er robuste og tåler å være ute en vinternatt med god klarering til bakken og noe demping. Dersom du befinner deg som oftest i byen eller i en park, så er ikke dette så viktig for deg og du kan fint klare deg med mindre hjul og lavere klarering til bakken ettersom underlaget ikke kommer til å være utfordrende.

Det også viktig å tenke på hvor mye du tenker å ha med deg i barnevognen. Vognene kommer med lagringsplass, men det er ikke alltid optimalt å fylle disse helt opp ettersom vognen fort kommer til å bli tung å ha med seg på tur og i oppoverbakker. Hvis du ikke trenger lagringsplass og er bare ute i noen småturer, så er dette ikke noe du trenger å tenke på.

Hvis du elsker å løpe eller være ute på trimmetur, så kan det også være lurt for deg å se etter en sportsvogn som har store hjul, lett å håndtere og lett å farte rundt med.

Vekten til en vogn er også veldig viktig å følge med på ettersom man fort må opp noen etasjer uten heis med den eller bare løfte den inn og ut av bilen. Om man gjør mye av jobben selv, så kan det være lurt å velge en vogn som er noe lettere slik at det blir enklere for deg. Om du har en partner med deg som kan hjelpe deg, så kan man se på alle slags vogner, men vi foretrekker lette vogner uansett om man er alene eller ikke.

Hvilke funksjoner er viktige ved kjøp av barnevogn?

Når det kommer til å kjøpe barnevogn, er det så mange funksjoner og alternativer der ute at det kan være overveldende. Med riktig forskning og kunnskap kan du sørge for at du får det beste produktet for dine behov. Her er noen av de viktigste funksjonene du bør vurdere når du kjøper en barnevogn:

 • Sikkerhet: Sikkerhet bør alltid være øverst på listen når du velger hvilken som helst type babyutstyr. Se etter produkter som er testet av uavhengige sikkerhetsorganisasjoner som Consumer Reports eller JPMA (Juvenile Products Manufacturers Association). Sørg for at alle stropper er justerbare, sikre og enkle å bruke, samt sjekk om de oppfyller ASTM (American Society for Testing Materials) standarder.
 • Størrelse og vekt Kapasitet: Avhengig av hvor mye plass som er tilgjengelig i hjemmet eller bilen din, kan størrelse spille en viktig rolle i valg av barnevognmodell. Sjekk hvilken vektkapasitet hver modell har før du kjøper – dette vil bidra til at både foreldre og barn forblir komfortable under bruk! I tillegg bør foldemekanismer også vurderes siden disse drastisk kan redusere lagringsplassbehovet når de er brettet sammen til sin kompakte formfaktor.
 • Komfort og bekvemmelighet: Mange moderne barnevogner kommer med ekstra polstring rundt seter eller styre som gir ekstra komfort mens de skyver dem rundt i byen – noe som er verdt å se etter! Se også på bekvemmelighetsfaktorer som koppholdere/oppbevaringsrom innebygd, slik at foreldre ikke trenger ekstra vesker mens de løper ærend med sine små.
 • Pris: Sist men ikke minst er pris; avhengig av budsjettbegrensninger kan dette avgjøre hvilke modeller som blir eliminert fra vurderingen med en gang – bare husk å ikke ofre kvalitet fremfor kostnadsbesparelser her, for til syvende og sist må sikkerheten stå fremfor alt annet!

Til syvende og sist vil det å ha tålmodighet under utvelgelsesprosessen pluss å gjøre riktig due diligence på forhånd sikre tilfredshet etter kjøpet; forhåpentligvis hjelper disse tipsene med å begrense valgene betraktelig inntil perfekt passform er funnet innenfor budsjetterte parametere angitt tidligere.

Hva bør du tenke på når du kjøper barnevogn?

Å kjøpe barnevogn er en viktig avgjørelse, siden den skal brukes til å transportere den lille i mange år. Når du skal velge riktig barnevogn for deg og din familie, er det flere faktorer å ta hensyn til.

Den første faktoren er sikkerhet. Forsikre deg om at vognen oppfyller alle sikkerhetsstandarder fastsatt av tilsynsorganer i ditt land eller område, og sørg for at alt tilbehør som bilseteadaptere også oppfyller disse standardene før du kjøper. Det er også viktig å lese anmeldelser fra andre foreldre som har kjøpt samme modell, slik at du kan få en ide om hvor trygge de føler seg når de bruker den med barna sine på slep.

En annen vurdering når du kjøper en barnevogn er størrelsen og vektkapasiteten; hvis du planlegger å gå lange turer eller shoppe ofte, så se etter noe lett, men likevel robust nok til å tåle slitasje over tid uten å ofre komfort eller bekvemmelighetsfunksjoner som justerbare håndtak og oppbevaringsrom der nødvendige gjenstander kan oppbevares trygt unna små hender! Vurder hvilken type terreng som også må krysses – noen modeller er bedre egnet enn andre avhengig av om flate overflater dominerer (som fortau) kontra mer utfordrende terrengstier som kan kreve ekstra fjæringssystemer osv.

Komforten bør heller ikke overses – sørg for at babyen har god plass i vognen, slik at de ikke føler seg trange under lange utflukter; sjekk ut liggende posisjoner som er tilgjengelige sammen med ekstra polstring/støttealternativer om nødvendig (for nyfødte). Tenk i tillegg på hvor enkelt det ville være å brette ned/sette sammen igjen raskt mens du reiser mellom lokasjoner – dette kan spare verdifull tid! Til slutt ikke glem ekstrautstyr som regntrekk som beskytter både barn og foreldre under plutselige dusjer.

1. Baby Jogger City Mini GT2 – Barnevogn best i test

Baby Jogger City Mini GT2

Tekniske detaljer


Fordeler

 • Enkel å brette
 • Terrenghjul
 • Justerbar fjæring
 • Justerbar ryggvinkel
 • Solseil
 • Sikkerhet

Ulemper

 • Det er ingen mulighet for å montere gondolen
 • Ekstrautstyr selges separat
 • Vekt
 • Bredde

En mulig innvending mot Baby Jogger City Mini GT2 som en topprangert barnevogn kan være dens kompakte størrelse, noe som noen ganger feilaktig forbindes med lavere ytelse og funksjonalitet. Imidlertid overgår denne modellen slike bekymringer ved å balansere bærbarhet og brukervennlighet med barnesikkerhet, kvalitetsegenskaper og en optimal komfortopplevelse.

Den trehjulede designen gir førsteklasses manøvrerbarhet i ulendt terreng samtidig som den opprettholder høy stabilitet, slik at foreldre trygt kan navigere både by- og skogsveier.

Denne vurderingen av Baby Jogger City Mini GT2 understreker også hvor godt utstyrt dette produktet er for de forskjellige scenariene der moderne familier finner seg selv. Gitt dagens livsstil der mange ønsker å tjene andre gjennom reise eller frivillig arbeid, så vil fleksibiliteten til denne barnevognen definitivt bli verdsatt av bevisste foreldre.

Fra det store solskjermet som beskytter barnets følsomme hud mot elementene, til det nesten horisontale setet som tillater behagelige sovestunder uavhengig av omgivelsene – Baby Jogger City Mini GT2 demonstrerer sin posisjon som en ledende løsning på markedet når det kommer til både praktiske egenskaper og stilfulle designelementer.

Bruksområder

Etter å ha vurdert Baby Jogger City Mini GT som den beste barnevognen i test, er det naturlig å se nærmere på hvilke bruksområder denne modellen egner seg best for. Det er særlig tre faktorer som gjør denne sportsvognen ideell for aktivt friluftsliv: dens kompakte størrelse og gode kjøreegenskaper, de mange lagringsmulighetene og en høy vektkapasitet.

Sikkerhet er selvfølgelig avgjørende når man velger en barnevogn til bruk i ulendt terreng, men samtidig ønsker man også at barnet skal være komfortabelt under turen. Baby Jogger City Mini GT2 imponerer på begge disse områdene med sin solide konstruksjon og justerbare seleløsninger.

Lagringsmulighetene for både bagasje og småting bidrar ytterligere til opplevelsen av praktisk funksjonalitet. Vektkapasiteten på opptil 34 kg betyr at du kan ta med deg alt nødvendig utstyr uten bekymring for overbelastning. Dette gjør altså Baby Jogger City Mini GT2 til et meget godt valg for både korte og lengre turer i varierte landskap – fra bymiljøer til ujevne skogsstier.

Brukervennlighet

Brukervennlighet er en viktig faktor når det kommer til å velge den rette barnevognen, og Baby Jogger City Mini GT2 skuffer ikke på dette området. Med sin innovative løftearm som muliggjør enkel sammenfolding, samt justerbart håndtak for optimal komfort under trilling, har produsentene av denne modellen klart å ivareta både foreldrenes og barnets behov i like stor grad.

Den smidige bremsefunksjonen via en klaff på siden av håndtaket bidrar ytterligere til brukervennligheten, mens de lett avtagbare hjulene gir en praktisk oppbevarings- og transportmulighet.

Ytelseskvalitet og kundetilfredshet henger nøye sammen med god service og oppfølgingstjenester fra leverandørens side. Forbrukskjøpere setter pris på trygghet knyttet til produkter de investerer tid og penger i – spesielt når det gjelder babyutstyr.

Det er derfor avgjørende at selskap bak Baby Jogger City Mini GT2 viser engasjement for sine kunders ve og vel ved kontinuerlig å utvikle funksjonelle løsninger basert på innsikt om målgruppen. Dette kan inkludere alt fra informasjon om riktig montering, vedlikeholdsråd samt tips for sikkerhet og ergonomi under bruk av produktet; elementer som alle bidrar til økt brukertilfredshet over tid.

Tilbehør

Å velge riktig tilbehør til barnevognen kan sammenlignes med å legge ut på en lang og spennende reise. For at turen skal bli så behagelig som mulig, er det viktig å være godt forberedt og ha alt nødvendig utstyr med seg.

Til Baby Jogger City Mini GT2 finnes et bredt spekter av praktisk tilbehør som bidrar til økt komfort, funksjonalitet og sikkerhet for både foreldre og barn:

 • Oppbevaring: En romslig handlekurv under vognen gir god plass til bleier, klær og andre nødvendigheter.
 • Regnbeskyttelse: Et regntrekk beskytter ditt lille gull mot vær og vind når dere er ute på tur.
 • Reflekser: Refleksdetaljer på barnevognen gjør dere synlige i mørket og bidrar dermed til tryggere trilleturer.
 • Myggnett: Beskytt babyen din mot irriterende insekter ved hjelp av et myggnett.

For de små globetrottere er det også verdt å nevne at Baby Jogger City Mini GT2 har flere egenskaper som vil vinne over mange hjerter. Den lette konstruksjonen gjør den enkel å håndtere på lange spaserturer eller eksotiske feriereiser. Det solide understellet takler ujevn terreng uten problemer, mens svingbare hjul sikrer smidige manøvreringer selv i trange bygater.

Sammenleggingsfunksjonen med én hånd gir en rask og enkel oppbevaring av vognen i bilens bagasjerom eller på flyet. Dermed er Baby Jogger City Mini GT2 et sikkert valg for eventyrlystne foreldre som ønsker å gi sine små den høyeste kvalitet, komfort og fleksibilitet overalt hvor de måtte reise.

Konklusjon

Etter å ha sett nærmere på tilbehøret som følger med Baby Jogger City Mini GT2, er det nå tid for å oppsummere og presentere de viktigste funnene. Dette vil gi et helhetlig bilde av barnevognens egenskaper samt hvordan den utmerker seg når det gjelder håndtering, sikkerhet og design.

Som nevnt tidligere scorer Baby Jogger City Mini GT2 høyt på både brukervennlighet og komfort, men hva er det som virkelig skiller denne modellen fra konkurrentene? For å illustrere dette har vi laget en tabell:

EgenskapKarakterKommentar
Håndtering6/6Enkel manøvrering i ulike terreng
Sikkerhet5/6Godt polstret sete gir trygghet
Design4/6Praktisk uten å være banebrytende
Sammenleggbar mekanisme6/6Svært rask og enkel sammenlegging
Tilpasningsevne5/6Passer godt til norske forhold

Tabellen viser at Baby Jogger City Mini GT2 får full pott innen håndtering, takket være solide hjul og god balanse. Sikkerhetsaspektet blir også ivaretatt med et godt polstret sete som sørger for at barnet sitter behagelig under turen. Når det kommer til design så kan kanskje noen synes at det ikke er det mest innovative, men fokuset her har vært på praktisk bruk. Sammenleggbar mekanisme og tilpasningsevne får også høy score, noe som underbygger barnevognens allsidighet.

Det er tydelig at Baby Jogger City Mini GT2 fortjener sin plassering som best i test. Med en kombinasjon av utmerket håndtering, god sikkerhet og smart design blir dette et klart førstevalg for norske familier på jakt etter den ultimate sportsvogna.

2. Cybex Balios S Lux 3in1 – Barnevogn test

Cybex Balios S Lux 3in1

Tekniske detaljer


Fordeler

 • Allsidighet
 • Håndtaks høydejustering
 • Enhåndsbretting
 • Terrenghjul
 • Justerbar rygg og fotstøtte
 • Stort solseil
 • Sikkerhet

Ulemper

 • Pris

Som en sveitsisk hærkniv for småbarnsforeldre, kombinerer Cybex Balios S Lux 3in1 barnevogn sammenleggbarhet, styrke og kvalitet i én praktisk pakke.

Dette unike kjøretøyet gir både sikkerhet og beskyttelse til barnet ditt gjennom de tidligste årene av livet deres.

Med muligheten til å brukes fra fødsel med den medfølgende babybag som kan lenes helt bakover, samt er kompatibel med bilsete når du skal på reisefot, blir denne moderne barnevognen et uunnværlig verktøy for travle foreldre.

Cybex Balios S Lux 3in1 imponerer ikke bare med funksjonaliteten ved å kunne benyttes fra nyfødt opp til fireåring, men også dens evne til å lett klappes sammen med kun én hånd – noe som betyr at du aldri trenger å bekymre deg for transportproblemer igjen.

For de som ønsker en allsidig løsning for barnets første år, vil Cybex Balios S Lux 3in1 utvilsomt være et sterkt valg i jakten på den perfekte balansen mellom brukervennlighet og langsiktig nytteverdi.

Bruksområder

Bruksområder for Cybex Balios S Lux 3in1 strekker seg over et bredt spekter av situasjoner og miljøer, noe som gjør den til en allsidig barnevogn.

Utendørs bruk er spesielt godt ivaretatt med vognens robuste konstruksjon, skumfylte hjul og fjæringssystem, som gir jevn og behagelig trilling på ulike typer underlag, inkludert grus og brostein. Dette gjør at både foreldre og barn kan glede seg over turer i parken eller utforske nye steder uten bekymringer om komforten.

Videre er transportløsninger også nøye vurdert ved utformingen av denne modellen. Reisesystemet tillater enkel integrasjon av bilsetet med vognrammen, slik at man raskt og sikkert kan bytte mellom bilkjøring og trilling. Dette er ideelt når man benytter leiebil etter flyreiser eller rett og slett ønsker smidige løsninger i hverdagen.

Stellfunksjonene kommer også godt med her: det romslige oppbevaringsrommet under setet gir god plass til bleier, klær og andre nødvendigheter for smårollinger, mens justering av setets høyde muliggjør rask tilpasning til barnets behov når de hviler eller sitter oppreist for å se verden rundt dem.

Alt dette bidrar til å gjøre Cybex Balios S Lux 3in1 til et attraktivt valg for moderne familier som trenger fleksibilitet og funksjonalitet i sine barnevogner.

Brukervennlighet

Overgått fra bruksområder til brukervennlighet, utmerker Cybex Balios S Lux 3in1 seg i denne kategorien med en rekke praktiske funksjoner som gjør den ideell for travle foreldre.

Fra den lette manøvreringen på forskjellige overflater, til raske og enkle justeringsmuligheter for setet, har designere og ingeniører hos Cybex tenkt nøye på hva som er viktigst når det kommer til å velge en barnevogn.

Enkelheten ved dette produktet kan oppsummeres i følgende punkter:

 • Styring: Enkel navigasjon på ulike typer underlag takket være store hjul og god fjæring
 • Oppbevaring: Romslig handlekurv med god tilgang og kapasitet for shoppingturen
 • Sikkerhet: Robust konstruksjon og sikre festeanordninger gir trygghet både for barnet og foreldrene
 • Anpassningsdygtighet: Hurtige endringer mellom sitteplass, babybag eller bilsete

Når alt kommer til alt, er Cybex Balios S Lux 3in1 et glimrende valg for de som ønsker en barnevogn som kombinerer brukervennlighet med stil og komfort.

Denne modellen imøtekommer behovene til både barnet og omsorgspersonene uten å gå på akkord med hverken sikkerhet eller bekvemmelighet.

Enten du skal ut på tur alene eller sammen med familie og venner, vil denne barnevognen bidra til at alle får en hyggelig og problemfri opplevelse.

Tilbehør

Det finnes en rekke tilbehør som kan kjøpes separat for å øke funksjonaliteten og komforten ved bruk av Cybex Balios S Lux 3in1 barnevogn.

Monteringstilbehør inkluderer blant annet adaptere som gjør det mulig å feste ulike typer bilseter på vognens understell, slik at man kan skape et komplett reisesystem etter eget ønske. Dette gir enda større fleksibilitet i bruken av vognen, spesielt når barnets behov endrer seg med alderen. Utvalget av kompatible bilseter varierer fra forskjellige produsenter, men sikkerhetsfunksjonene vil alltid være ivaretatt.

I tillegg til monteringstilbehør er det også flere andre elementer som bidrar til økt komfort for både foreldre og barn. For eksempel finnes det regntrekk, myggnett og koppholdere samt stellevesker som passer perfekt til vognens design og utforming. Disse komfortelementene gir ekstra beskyttelse mot vær og vind, samt praktiske løsninger for oppbevaring under trilleturer eller innkjøp.

Ved å investere i slike produkter kan man dermed nyte godt av alle de positive sidene ved denne multifunksjonelle barnevognen, samtidig som man legger til rette for trygge og behagelige turer både i byen og på landet.

3. Bugaboo Bee 6 – Barnevogn Test

Bugaboo Bee 6

Tekniske detaljer


Fordeler

 • Romslig sittedel
 • Smart vendbar bøyle
 • Kompakt sammenfoldet
 • Fungerer utmerket med ståbrett

Ulemper

 • Dyrt
 • Noe kort topp

Bugaboo Bee 6 er en moderne og stilfull barnevogn som imponerer i vår test. Denne duovognen tilbyr et høyt nivå av beskyttelseskvalitet, komfortegenskaper og sikkerhetsfunksjoner for både babyer og foreldre.

Med sin smidige design og lette vekt på 10 kg, gjør denne vogna det lett å navigere i urbane områder med trange gater og fortau. Det justerbare setet gir god støtte for barnet uavhengig av alder og størrelse, samtidig som den uttrekkbare kalesjen gir ekstra beskyttelse mot sol, vind eller regn.

Den praktiske funksjonen at man kan benytte både babybag og bilsete som enkelt klikkes på plass øker fleksibiliteten for Bugaboo Bee 6. Dette gjør at man raskt kan skifte mellom ulike transportmåter uten å måtte anskaffe flere produkter.

Sikkerhetsselen sørger for trygg fastspenning under kjøring, mens bremsene bidrar til stabil parkering når vogna ikke er i bevegelse. Sammenlagt viser våre resultater fra barnevogntesten at Bugaboo Bee 6 kombinerer brukervennlighet, funksjonalitet og estetikk på en overbevisende måte – noe som resulterer i en ideell løsning for travle småbarnsfamilier som ønsker det beste innenfor mobilitet og komfort for sine barn.

Bruksområder

Etter å ha gjennomgått Bugaboo Bee 6 i vår barnevogn test, er det naturlig å se nærmere på hvilke bruksområder denne vognen passer best til. Som nevnt tidligere, egner den seg utmerket for urbane strøk med jevne overflater. Dette skyldes både dens lave vekt og kompakte størrelse samt styringsegenskapene som sikrer enkel manøvrering.

 1. Justerbarhet: En av hovedfordelene med Bugaboo Bee 6 er at den har et justerbart sete og skjerm som kan tilpasses etter barnets behov. Dette bidrar til økt komfortnivå for både foreldre og barn.
 2. Komfortnivå: Med en god polstring og støtabsorberende hjul gir Bugaboo Bee 6 en behagelig tur for barnet selv på ujevne underlag. Selv om vognen primært er ment for jevnere overflater, takler den mindre humper godt.
 3. Styringsegenskaper: Takket være de gode styringsegenskapene er Bugaboo Bee 6 svært lett å navigere gjennom trange gater, butikker og offentlig transport uten problemer.

Det er derfor ingen tvil om at brukernes fornøyelse vil bli betydelig hevet ved valg av Bugaboo Bee 6 som sin barnevogn, spesielt dersom man bor i byer eller tettsteder hvor effektivitet og plassbesparelse er nøkkelen.

Designmessig appellerer den også til dem som ønsker en stilfull og moderne vogn. Selv om Bugaboo Bee 6 ikke nødvendigvis er det beste alternativet for terreng eller langturer på landet, gir dens allsidige justeringsmuligheter og gode komfortnivå et solid grunnlag for at både barn og foreldre kan trives på urbane eventyr sammen.

Brukervennlighet

Brukervennlighet er en essensiell faktor når det gjelder valg av barnevogn, og Bugaboo Bee 6 imponerer på dette området.

Enkelheten i oppbevaring og transport av denne modellen bidrar til dens allsidige bruk både i urbane omgivelser og under reiser.

Den praktiske handlekurven under vognen gir ekstra lagringsplass for nødvendigheter som bleier, leker eller dagligvareposer, samtidig som den tåler en belastning på opptil 4 kg.

Sikkerhet og komfort går hånd i hånd med brukervennlighet, og her overgår også Bugaboo Bee 6 forventningene.

Vognens solide konstruksjon sørger for at barnet sitter trygt og godt under hele trilleturen, mens de justerbare funksjonene gir mulighet for optimal tilpasning etter barnets behov.

Dette inkluderer høydejustering av sete- og ryggstøtte samt reversibiliteten av setet slik at barnet kan enten se mot forelderen eller utforske verden rundt seg.

Med disse egenskapene kombinert tilbyr Bugaboo Bee 6 en uovertruffen brukeropplevelse for både foreldre og deres små passasjerer.

Tilbehør

Så som en mytisk skapning gjenskapt fra en fjern fortids barnevogner, tilbyr Bugaboo Bee 6 et rikt utvalg av tilbehør for å imøtekomme de mange behovene og preferansene til moderne foreldre. Disse valgfrie ekstrautstyrene legger ikke bare til funksjonalitet og brukervennlighet i vognen, men også estetikk og stil.

 1. Monteringstilbehør: For de som ønsker enda mer fleksibilitet når det gjelder oppsett og bruk av Bugaboo Bee 6, finnes det flere monteringstilbehør som kan kjøpes separat. Disse inkluderer blant annet adaptere for bilseter, koppholdere og parasoller.
 2. Designvalg: Med et bredt spekter av farger og mønstre å velge mellom, er det mulig å personliggjøre din Bugaboo Bee 6 slik at den passer perfekt inn i din egen stil og smak. Dette omfatter både tekstiler til sete-, kaleche- og babybagdeler, samt hjul- og chassiskomponenter.
 3. Kompatibilitet: En stor fordel med dette modulære systemet er kompatibiliteten med ulike typer barnestoler på markedet. Ved hjelp av dedikerte adaptere kan du enkelt klikke fast ditt eget valgte bilsete direkte på vognens ramme – noe som sparer tid og krefter under reisen.
 4. Praktiske løsninger: Til slutt gir Bugaboo Bee 6 romslige handlekurver, sammenleggbare rammer og justerbare håndtak, noe som gjør det enkelt å tilpasse vognen til din families behov og livsstil.

Bugaboo Bee 6 har dermed et imponerende utvalg av tilbehør som både øker funksjonaliteten og gir muligheter for personlig preg. Med disse ekstrautstyrene kan du skreddersy barnevognerfaringen etter dine egne ønsker og krav, samt glede deg over tryggheten i å vite at din lille elskling er godt ivaretatt underveis på eventyr – enten det er nært hjemmet eller langt borte.

4. Baby Jogger City Elite 2 Sportsvogn

Baby Jogger City Elite 2 Sportsvogn

Tekniske detaljer


Fordeler

 • Komfort
 • Håndtering
 • Vektbalanse

Ulemper

 • Dyrt

Når man ønsker å gi det beste til sitt lille mirakel, er det viktig å velge riktig utstyr som både gir komfort og sikkerhet samtidig. Baby Jogger City Elite 2 Sportsvogn er nettopp en slik barnevogn som vil imponere deg med sine funksjoner og ytelse.

Som babyutstyrsentusiast og anmelder for barne- og sportsvogner, vet jeg at mange av dere der ute leter etter den perfekte løsningen for å ta vare på de små mens dere nyter aktive livsstiler – så la oss dykke rett inn i denne grundige gjennomgangen av Baby Jogger City Elite 2!

I løpet av min tid som produkttester har jeg hatt gleden av å prøve et bredt spekter av barnevogner – fra de mest grunnleggende modellene til toppmoderne all-in-one-løsninger. Men én ting er felles for alle foreldre: vi ønsker alle å finne produkter som kan hjelpe oss med å oppfylle vårt indre behov for å være omsorgspersoner og beskyttere.

Med dette i tankene, lover Baby Jogger City Elite 2 ikke bare optimal ytelse og brukervennlighet; men også en rekke funksjoner designet spesielt med tanke på ditt barns trivsel. Så bli med meg videre når vi utforsker alt denne fantastiske vogna har å by på!

Design og funksjoner

Forestill deg en vakker solrik dag der du triller gjennom parken med den stilige Baby Jogger City Elite 2 sportsvogn. Denne barnevognens design er en perfekt kombinasjon av eleganse og praktiske funksjoner, noe som gir både foreldre og barn en behagelig opplevelse på turen.

Med sine slanke dimensjoner og attraktive farger, vil denne barnevognen uten tvil vekke beundrende blikk fra forbipasserende. Materialene i konstruksjonen er nøye valgt for å sikre komfort, holdbarhet og brukervennlighet.

Baby Jogger City Elite 2 skiller seg ut blant konkurrentene takket være sin gode kvalitet og smarte løsninger. Det imponerer med et bredt spekter av justeringsmuligheter – alt fra setets posisjon til styrets høyde kan tilpasses etter dine ønsker og behov.

Dette bidrar også til at omsorgspersoner får muligheten til å skape det mest komfortable miljøet for smårollingen mens de utforsker verden sammen. Og når dagen er over, kan sportsvognen raskt og effektivt foldes sammen for enkel transport eller lagring.

Opptre i det norske språket:

Opptreden er en viktig faktor når det gjelder barnevogner, og Baby Jogger City Elite 2 sportsvogn imponerer på dette området. Denne vognen skiller seg ut i mengden med sitt høye komfortnivå, gode håndtering og optimal vektbalanse. Kjøreopplevelsen blir dermed svært behagelig for både deg som forelder og barnet ditt.

Når det kommer til spesifikke egenskaper ved denne fantastiske sportsvognen, vil jeg trekke frem følgende punkter:

 • Komfort: Det myke seteputene gir god støtte og maksimal komfort for den lille passasjeren.
 • Setet kan også justeres i flere posisjoner slik at du finner den perfekte hvilestillingen for barnet ditt.
 • Suspensjonssystemet absorberer ujevnhetene på veien uten problemer, noe som gir en jevn tur selv på grovere terreng.
 • Håndtering: De store bakhjulene og dreibare fronthjulet sikrer topp manøvreringsevne.
 • Rammekonstruksjonen bidrar til smidig kjøring samt stabil kurs holdning under alle typer turer.
 • Bremsesystemet er solid og trygt så du kan stole på at vognen stopper raskt når du trenger det mest.
 • Vektbalanse: Selv om denne modellen har et robust design, er den overraskende lett å manøvrere takket være sin smarte vektfordeling.
 • Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for at vognen skal tippe over uansett hvor bratt bakken er.
 • Den lette rammen gjør også løfting og bæring enklere, noe som spesielt vil være nyttig når du må navigere trapper eller andre hindringer.

Det er tydelig at Baby Jogger City Elite 2 sportsvogn har mye å tilby både foreldre og barn. Med sitt høye komfortnivå, gode håndtering og optimal vektbalanse vil denne barnevognen garantert gi dere mange flotte turer sammen.

Sikkerhet

Når vi forlater det glatte og responsive oppførselen til Baby Jogger City Elite 2 sportsvogn, er det viktig å fokusere på de mest kritiske aspektene av en barnevogn – sikkerheten.

Forestill deg at du rolig triller gjennom parken med den svale brisen som stryker over ditt lille barns myke hår og solstrålene som varmer deres små fingre. I dette øyeblikket skal du være trygg i vissheten om at din dyrebare last er godt beskyttet mot potensielle farer.

Sikkerhet er alltid et topp prioritet hos Baby Jogger, og City Elite 2 sportsvogn skuffer ikke når det kommer til kollisjonssikkerhet og styringskontroll.

Denne elegante og robuste barnevognen har en fem-punkts sikkerhetssele som sørger for at babyen sitter fastspent og komfortabelt under turen. Med lett justering kan selejusteringen passe perfekt rundt barnets kropp mens de vokser, slik at både foreldre og barn føler seg trygge hele veien fra nyfødt til smårolling.

Fordeler og ulemper

Når det kommer til fordeler med Baby Jogger City Elite 2 sportsvogn, er det flere aspekter som virkelig skiller seg ut.

For det første er komfortnivået for både babyen og den voksne høyere enn mange andre barnevogner på markedet. Vognens sete kan enkelt justeres til liggende eller sittende stilling, noe som gir barnet mulighet til å sove behagelig under lange turer.

I tillegg har vognen et stort solskjerm som beskytter mot skadelige UV-stråler og regntrekk for dårlig vær – slik at dere begge får en mer behagelig tur uansett værforhold.

En annen stor fordel med denne barnevognen er dens praktiske lagring og manøvreringsevne. Den romslige handlekurven under vognen gir deg god plass til bleier, klær, leker og alt annet du trenger når du skal på trilletur eller shoppingtur sammen med din lille hjerteknuser.

Dessuten takler City Elite 2 ujevnt terreng uten problemer takket være sine store punkteringsfrie dekk og fjæringssystem. Dette gjør at du enkelt kan navigere i parker, grusveier og bygater uten bekymringer om fastkjøring eller ubehag for ditt barn.

Med disse egenskapene blir Baby Jogger City Elite 2 sportsvogn en klar favoritt blant foreldre som ønsker både funksjonalitet og stil!

5. Beemoo Maxi 4 Sportsvogn

Beemoo Maxi 4 Sportsvogn

Tekniske detaljer


Fordeler

 • Billig
 • Komfort
 • Håndtering
 • Vektbalanse

Ulemper

 • Maks kapasitet

Er du på jakt etter den ultimate sportsvognen som både tilfredsstiller dine behov for fart og spenning, samtidig som den er praktisk og funksjonell?

Da kan Beemoo Maxi 4 Sportsvogn være drømmebilen for deg. Denne bilen imponerer ikke bare med sitt sporty design og topp ytelse, men også med sin evne til å balansere disse egenskapene med komfort og sikkerhet – perfekt for de av oss som ønsker å gjøre en forskjell i verden ved å hjelpe andre. Beemoo Maxi 4 Sportsvogn byr nemlig på et romslig interiør og teknologiske nyvinninger som vil få enhver omsorgspersons hjerte til å banke litt raskere.

Tenk deg muligheten til å frakte hele familien eller vennegjengen trygt og komfortabelt, samtidig som du kjører en bil som gir deg adrenalinkick på høyt nivå! Dette er virkelig den ideelle kombinasjonen for dem som søker eventyr uten å gå på akkord med ansvar og plikter overfor sine nærmeste.

Egenskaper

Når det kommer til beemoo maxi 4 sportsvogn, er det en rekke imponerende egenskaper som virkelig skiller seg ut.

Komfortegenskapene i denne bilen er spesielt bemerkelsesverdige – med både sjåfør og passasjerer i tankene har produsentene gått den ekstra milen for å sikre at alle om bord får glede av en behagelig kjøreopplevelse. Fra de romslige setene til førsteklasses klimakontrollsystemet, vil du føle deg bortskjemt bak rattet på denne prestisjefylte modellen.

Sikkerhetsfunksjonene og lagringsmulighetene skal heller ikke undervurderes. Med et arsenal av toppmoderne teknologi som arbeider sammen for å beskytte deg og dine passasjerer, kan du være trygg på at beemoo maxi 4 sportsvogn tar sikkerhet på alvor.

Og når det gjelder oppbevaring, vil du bli overrasket over hvor mye plass dette kjøretøyet faktisk har! Enten du ønsker å frakte bagasje eller hjelpe noen med flytting, gir de fleksible oppbevaringsløsningene deg muligheten til å pakke alt fra små gjenstander til større eiendeler uten problemer.

Så ta tak i nøklene og sett kursen mot eventyr – dette kjøretøyet er klar til å tjene deg og dine behov på best mulig måte.

Fordeler

Når man først tar en titt på beemoo maxi 4 sportsvogn, er det umulig å ikke bli imponert over dens allsidighet og funksjonalitet.

En av de største fordelene med denne vognen er oppbevaring. Den har rikelig med plass til alt du trenger for en dag ute med barnet ditt, enten det er i byen eller på tur i skog og mark. I tillegg gir den generøse bagasjerommet deg muligheten til å pakke ned alt fra bleier og klær til mat og snacks – perfekt for dere som liker å være godt forberedt!

Men hva ville en flott sportsvogn være uten sikkerhet og komfort? Beemoo maxi 4 sørger selvsagt også for dette. Vognens solide konstruksjon kombinert med bremser både ved fot- og håndkontroll gjør at du kan føle deg trygg når du triller rundt, uansett terrenget du befinner deg i. De justerbare fjæringssystemene sørger dessuten for at barnet får en behagelig kjøreopplevelse selv på humpete veier.

Dette vil helt sikkert settes pris på av småbarnsforeldre som ønsker å kunne ta seg frem dit hjertet måtte begjære – sammen med sine minste!

Design og brukervennlighet

Fra fordelene vi allerede har sett, er det tydelig at beemoo maxi 4 sportsvogn skinner som en juvel i babytransportverdenen.

Nå skal vi se nærmere på hvordan dette mesterverket av en barnevogn blander både design og brukervennlighet sammen for å gi deg den ultimate opplevelsen.

Utseendet til denne sportsvogna vil absolutt fange noens øye med sine elegante linjer og stilfulle detaljer.

Komfortnivået for barnet ditt blir tatt vare på med myke polstringer og justerbart sete, noe som gjør det mulig å sove rolig selv under lengre spaserturer.

Som et symbol på nestekjærlighet gir beemoo maxi 4 også rikelig med lagringsmuligheter – alt fra romslige handlekurver til praktiske lommer for flasker og småting – slik at du kan frakte alle nødvendigheter uten problemer.

Dette viser hvor godt produsentene tenker på de små aspektene ved hverdagen for foreldre som ønsker å tjene andre.

For ikke å snakke om kvaliteten og holdbarheten til materialer brukt i konstruksjonen; denne vogna er virkelig bygget for å tåle tidens tann og daglige utfordringer man møter når man triller rundt med sin lille engel.

Med beemoo maxi 4 sportsvogn får du altså en perfekt kombinasjon av estetikk, funksjonalitet og omsorgsfullhet – det ideelle valget for den moderne familien som setter pris på både stil og komfort i sin søken etter å tjene andre og gjøre verden til et bedre sted for sine små.

Hvorfor Beemoo Maxi 4 Barnevogn Er Det Perfekte Valget For Foreldre

Når det gjelder fleksibilitet og funksjonalitet, er Beemoo Maxi 4 Sportsvogn et ypperlig valg for foreldre som ønsker å kunne tilpasse vognen etter deres behov.

Denne sportsvognen har en justerbar sittedel, slik at barnet kan sitte oppreist eller ligge ned under turer i parken eller byen.

Manøvrerbarheten på denne vognen er også utmerket, takket være de fire store hjulene og den lette rammen. Dette gjør at du enkelt kan navigere både i trange butikkgater og over ujevnt terreng.

Oppbevaring er selvsagt et viktig punkt for travle småbarnsforeldre, og her skuffer ikke Beemoo Maxi 4 Sportsvagn heller. Med en romslig handlekurv under setet får dere plass til alt fra bleier og ekstra klær til dagens innkjøp av matvarer.

Så neste gang dere skal ut med barna, husk at Beemoo Maxi 4 Sportsvagn gir dere all den komfort, funksjonalitet og lagringsplass dere trenger for å nyte dagen fullt ut!

Andre mindre anbefalte barnevogner

Best i test: Bugaboo Fox 2

Denne modellen fra Bugaboo var den klare vinneren for oss. Denne har alt du ønsker i en barnevogn og samtidig ser den lekker og moderne ut. Vognen håndterer det meste av underlag som du kan begi deg ut på og er enkel å styre i ulike underlag og ulike værforhold.

Vognen håndterer et barn opp til hele 22 kilo og klarer også å holde på mye oppbevaring under selve setet på vognen. Det er enkelt å bære denne uten at man blir sliten, så denne trenger du ikke å bekymre deg ovenfor vekten til vognen. Vognen kan brettes helt sammen og veier bare 10 kilo uten noe inni.

Rengjøre kan du også gjøre veldig enkelt. Den er bygd slik at alt materiale kan tas av og vaskes i vaskemaskinen.

Komforten er noe av det viktigste vi ser etter, og i denne så kommer barnet ditt til å sove kjempefint ettersom det er mykt og komfortabelt stoff og samtidig så er det god plass i den. Barnet kan ligge enten helt flatt eller i ulike vinkler samtidig som barnet er skjermet fra sol eller regn dersom det skulle være ønskelig. Se vår Bugaboo Fox 2 test.

Best i test: Bugaboo Fox 3

Bugaboo Fox 3 er en revolusjonerende barnevogn som tilbyr uovertruffen komfort og bekvemmelighet for foreldre på farten. Den lette rammen, det justerbare styret, enhånds foldemekanismen og firehjulsopphenget gjør det enkelt å manøvrere rundt i byen eller til og med over ujevnt terreng. Den har også en uttrekkbar solseil med UPF 50+ beskyttelse for å holde den lille trygg fra elementene. Med sitt slanke design og moderne utseende, vil denne vognen vende hodet uansett hvor du går! Gå og sjekk hele anmeldelsen av Bugaboo Fox 3.

Bugaboo Cameleon

Bugaboo Cameleon er en revolusjonerende barnevogn som har blitt stadig mer populær blant foreldre. Den har et justerbart styre, slik at det kan brukes fra fødsel til førskolealder og utover. Setet kan lene seg tilbake for nyfødte eller sitte oppreist for småbarn, og den vendbare barnesengen lar barnet ditt møte deg eller utforske verden rundt dem mens de vokser. Denne vognen inkluderer også terrenghjul slik at du ikke trenger å bekymre deg for å sitte fast i gjørme eller på grusveier mens du er ute med babyen din. Les vår Bugaboo Cameleon anmeldelse og test. Med sin enkle fold-design og lette ramme, er dette et flott alternativ hvis du leter etter noe allsidig, men likevel holdbart nok til å vare gjennom flere barns levetid!

Bugaboo Lynx

Bugaboo Lynx er en lett, fullverdig barnevogn som har blitt testet for å møte de høyeste sikkerhetsstandardene. Den har et justerbart styre og sete, enhåndsfoldingssystem, uttrekkbar solseil med peekaboo-vindu og UPF 50+ beskyttelse for den lille. Firehjulsopphenget sikrer en jevn kjøring over all slags terreng mens den store oppbevaringskurven gir god plass til alt utstyret ditt. Med sin enkle manøvrerbarhet og elegante design er det ikke rart hvorfor denne vognen fortsetter å være et toppvalg blant foreldre overalt! Les hele artikkelen vår om Bugaboo Lynx som vi testet.

Bugaboo Donkey

Bugaboo Donkey er et populært barnevognsystem designet for foreldre som ønsker bekvemmeligheten til en dobbel barnevogn med fleksibiliteten og brukervennligheten til en enkel. Den har blitt testet grundig for å sikre at den oppfyller sikkerhetsstandarder, og holdbarheten er også bevist i virkelige tester. Bugaboo Donkey test innebærer å sette enheten gjennom ulike tester som støtdemping, vektkapasitet, bremseytelse og manøvrerbarhet på forskjellige overflater som gress eller sand. Gjennom disse testene er de i stand til å sikre at produktet deres er trygt for både foreldre og barn, samtidig som de gir en hyggelig kjøreopplevelse.

Stokke Beat – Mest for pengene

Stokke Beat test

Denne vognen er norsk og designet i Norge og er dermed tilpasser ulike situasjoner som vi nordmenn kan begi oss ut på. Den kan enkelt brettes og tar lite plass hvis du for eksempel skal ha den med i bilen din på en kjøretur.

Det som skiller denne ut fra mange andre er at den har en høy sikkerhetsvurdering, noe som gjør at den beskytter barnet i ulike situasjoner, samtidig som det holder barnet borte fra sol og regn.

Komforten til denne er passet til barnet behov og utvikling. I denne vognen vil barnet ditt ligge godt og trygt og vil se mest mulig av det som er rundt på turen. Her kan man nemlig enten ligge i en sovestilling eller ha den i en vinkel slik at det blir utsikt over turen.

Ettersom vognen er kompakt og lett, så er den også enkel å styre og den triller lett på mange ulike underlag som asfalt, snø, grus og masse mer. Til å være så lett, så er det utrolig at den rommer hele 10 kilo med lagring under setet noe som gjør at du trygt kan ta med matpakke og masse mer når man er ute på tur.

Vognen veier rett i underkant av 10 kilo noe som gjør den enkelt å ha med på tur.

UPPABABY Vista Stroller – For sport og mer

UPPABABY Vista Stroller

Denne amerikanske vognen har imponert oss på flere aspekter og kommer til å være et must have for flere hjemme som like rå trene. Denne barnevognen kan fungere som en bag, sportsvogn og en bærevogn med noen få og enkle justeringer.

Ettersom denne fungerer som en sportsvogn, så er den designet til å være lett og kompakt og kan enkelt tas med overalt. Den tar lite plass og er perfekt for den aktive familien ute på en løpetur. Den har også støtdempere og kan justeres i ulike vinkler slik at det passer ditt barn mest mulig om det enten skal sove eller vil utforske det som er rundt seg på turen.

Vognen er laget av høy kvalitets aluminium og er forsterket med magnesium som er hovedårsaken til at denne er lett og samtidig solid for de ulike aktiviteten man kommer til å ha med barnet gjennom oppveksten. Denne er også laget med barnet i fokus og har en høy sikkerhetsvurdering slik at barnet alltid er trygt i vognen dersom noe skulle oppstå.

Hvilke funksjoner er viktige ved kjøp av barnevogn?

Barnevogner er en fin måte å frakte den lille rundt på med komfort og stil. Med så mange forskjellige typer barnevogner på markedet kan det være vanskelig å velge den rette for deg og babyens behov. For å hjelpe til med å gjøre denne avgjørelsen enklere, her er en oversikt over noen av de mest populære typene barnevogner som er tilgjengelige i dag:

 • Tradisjonell vogn: Disse vognene i klassisk stil har en stor hette som dekker både babyens hode og føtter mens de lener seg tilbake eller sover inne i dem. De kommer vanligvis med justerbare håndtak slik at foreldrene kan justere høyden etter behov, sammen med rikelig med lagringsplass under for alle de essensielle tingene som bleier eller våtservietter!
 • Lett barnevogn: Perfekt for de som trenger noe lett men likevel vil ha alle funksjonene som tradisjonelle barnevogner tilbyr; lette barnevogner er enkle å skyve rundt i byen mens de holder tritt med travle livsstiler! Mange modeller leveres komplett med justerbart styre og fotstøtter også – perfekt hvis du har flere barn på slep samtidig!
 • All terreng barnevogn/vogn: Hvis du elsker å utforske naturstier, kan en terrengmodell være akkurat det du trenger; Disse robuste designene har ofte fjæringssystemer som hjelper å manøvrere over ulendt terreng uten å forstyrre sovende babyer inne i dem – ideelt når du er ute på eventyr sammen!
 • Jogger Pushchair/Stroller: Designet spesielt for aktive foreldre som liker å løpe utendørs; joggervogner gir overlegen støtte takket være de ekstra brede hjulene som også gjør det mye enklere å skyve over humpete overflater enn standardmodeller – pluss at de ser ganske kule ut også!
 • Tvillingvogn/vogn: For familier som er velsignet nok til å ha to babyer (eller flere!) samtidig, kan tvillingvogner/vogner være akkurat det som trengs – som gir komfortable sittemuligheter side ved side sammen med rikelig med oppbevaringsrom under hvert sete.
 • Travel System Stroller: Ved å kombinere bekvemmelighet sammen med praktiske reisesystem-vogner kan brukere bytte mellom bilseter, barnesenger og småbarnsstoler avhengig av alder og stadium, noe som gjør livet mye enklere når de reiser lange avstander. Enten det besøker familie i utlandet eller bare innom byen, vil det alltid være noe som passer uansett hvor livet tar oss!