Babycall test: Disse 3 gir deg mest for pengene

Den beste babycallen – Vi har testet de beste og dette er det vi fant

Dersom du har barn, så er du nok godt kjent med å ha en babyvakt og det er et uvurderlig hjelpemiddel til de fleste småbarnsforeldre. Dette er en liten dings som gir deg trygghet og frihet til å være andre steder i rommet uten å miste kontrollen på barnet ditt. Dersom du ikke er godt kjent med babycall, så er dette noe som består av to enheter, nemlig en barneenhet og en foreldreenhet. Barneenheten plasseres i rommet til barnet og har en lydfølsom mikrofon Den andre enheten har foreldrene som sitter i et annet rom, denne enheten er da utstyrt med en høyttaler. Dersom barnet skriker så vil foreldrene høre det over babycallen og kan komme inn og trøste barnet.

Det er på denne måten foreldrene kan følge med på hva som skjer i barnerommet når de ikke er der. De mer teknologiske babycallene er også utstyrt med videokamera som kan gi deg live bilder av barnet ditt når det skriker eller lager lyder. Disse kan også være utstyrt med bevegelsessensorer som trigges når barnet beveger seg mye eller har klart å klatre ut av sengen sin. Dette er noe som er ganske praktisk dersom foreldre lurer på om man skal gå inn til barnet eller ikke.

Vi har testet de beste babycallene på markedet for å gi deg den vi mener er best. Testene har blitt gjennomført i byer hvor det kan være mye signalforstyrring og også i bygårder med betongvegger. Alle klarte seg overraskende bra og får dermed mulighet til å konkurrere om den gjeveste prisen av dem alle – nemlig å bli kalt vår beste babycall.

Best i test: Philips SCD506/01

Philips SCD506/01 testDenne babycallen er utnevnt til å være en av de beste kjøpene, og vi er ikke engang overrasket at den har blitt det. Denne babycallen har en rekke praktisk funksjoner og har en meget lav pris slik at man får mye valuta for pengene sine her.

Denne alarmen er utstyrt med Philips beste teknologi som sikrer at det er ingen forstyrrelse i signalene noe som sikrer at du ikke plutselig plukker opp en babycall fra naboen over deg. Teknologien sørger også for at lyden er krystallklar og av volumet er tilpasset slik at du alltid kan høre barnet ditt skrike uansett når på døgnet det måtte være.

Denne alarmen har en rekkevidde på hele 50 meter inne og rundt 300 meter ute, men dette vil avhenge av hvor man bor og hvilke vegger man har. Dersom du bor i en gammel bygård med betongvegger, så kan denne rekkevidden bli noe annerledes.

Denne babycallen har også en strømsparende funksjon, noe som gjør at dersom enhetene er nærme hverandre, så trenger ikke enhetene å sende ut like mange eller like sterke signaler og heller bruke den ekstra kraften på å spare strømmen. Den har også en smart talk-back funksjon noe som gjør at man bare med et lite trykk kan snakke til barnet ditt mens du er i et annet rom hvis det skulle være behov for å roe ned barnet ditt fra avstand

Noe enda mer smart var at denne kunne spille av vuggesanger og slå på lyser dersom det var mørkt i rommet. Merk at denne enheten er noe større enn andre og vil dermed kreve litt ekstra plass på hyllen enn andre babycaller.

2: Netgear Arlo – Barnets favoritt

Netgear ArloArlo Baby er et alt-i-ett babycall. Her får du HD-kamera, nattlys, mikrofon og innebygd høyttaler. I tillegg har den et koselig design som beroliger barnet og kan dermed kalle seg barnet favoritt. Netgear sin babycall har fått mange gode anmeldelser fra flere kunder og har også blitt omtalt i flere internasjonal magasiner, aviser og hjemmesider.

Prisen på denne kan virke noe stiv, men dersom du er på jakt etter en babycall som har alt og kommer til å være livet ut, så trenger du ikke å lete lenger. Med de små kaninørene og føttene så har denne en perfekt plass i barnerommet for å overvåke ditt barn og med sine mange funksjoner så vil det gjøre enkelt for deg som foreldre å vite hva ditt barn holder på med om natten.

Denne kommer også med en app som enkelt kobles til både Android og iPhone og man kan se live om hva som skjer på barnerommet. Det er også mulig å sette opp varsler slik at man får et pling dersom det er noe som skjer på barnerommet eller om det har vært noen bevegelser. Det tar ikke mer enn bare et par minutter å sette opp appen og den fungerer helt optimalt.

3: Neonate BC6500D

Neonate BC6500DNeonate er en kvalitetsalarm som har fått toppkarakter blant flere aviser og børser og har vært en av folkets favoritter i lang tid.

Både babyenheten og foreldreenheten er drevet av batteri eller strømadapter som enkelt lades gjennom en USB-kontakt. Denne babycallen kan enkelt brukes både ute og inne og fungerer optimalt under alle forhold. Enhetene er bærbare og fleksible slik at man enkelt kan ha dem i lommen eller andre små steder mens man beveger seg.

Lydkvaliteten og tilkoblingen er god og vi opplevde ikke noe unødvendig støy eller andre lyder i våre tester. På denne babycallen er det også mulig å endre følsomheten dersom du ikke ønsker å høre alle lydene fra barnet, men er bare ute etter skrik eller andre lyder.

Foreldredisplayet viser også tydelig styrken på signalene, temperaturen og volum som barnet skriker i. En annen praktisk funksjon som den hadde var at man enkelt kan se hvor mye strøm som er igjen på begge enhetene slik at man ikke trenger å gå inn på barnetrommet for å sjekke dette. Dette er en utmerket alarm som kommer med de fleste funksjonene man trenger og fungerer helt optimalt.

 

Vanlige spørsmål om Babyalarm

Hvilken babyalarm er best?

Det er vanskelig å svare på hvilken babyalarm som er best, da det kommer helt an på dine behov. Det viktigste du bør se etter når du velger en babyalarm, er at den har alle de funksjonene og egenskapene som passer til din familie. Les gjennom produktanmeldelser og sammenlign priser før du tar beslutningen om hvilken alarm som vil være riktig for deg. Husk å alltid spørre venner eller familie med barn om råd!

Når bør man kjøpe en babyalarm?

En babyalarm er et nyttig verktøy for å holde deg trygg og oppdatert om babyens sikkerhet. Det anbefales å kjøpe en babyalarm før du tar med barnet hjem fra sykehuset, slik at du kan overvåke den lille helsen din uansett hvor du er. Babyen vil alltid være i god hender med en pålitelig alarm som gir deg muligheten til å raskt reagere på endringer eller problemer som måte tas hensyn til.

Hvor lenge kan man bruke babyalarm?

Babyalarmer er et nyttig verktøy for å overvåke babyen din. De kan brukes så lenge du trenger det, og de gir deg trygghet om at barnet ditt alltid er trygt. Selvfølgelig bør du fjerne den fra rommet til barnet når han eller hun blir stor nok til å kunne bevege seg fritt i huset, men helt opptil da vil en babyalarm gi deg ro i sinn og hjelpe deg med å holde oversikten over situasjonen.

Når bør man slutte med babyalarm?

Babyalarmer er et fantastisk verktøy for å hjelpe foreldre med å vite når deres baby trenger dem. Imidlertid, som barnet ditt blir eldre, vil det ikke lenger ha behov for en babyalarm. Når barnet ditt begynner å kunne gå og snakke godt, kan det være på tide å slutte med bruken av en babyalarm. Det er imidlertid helt opp til deg som forelder hvorvidt du skal beholde den eller ikke – noen familier velger faktisk allikevel å beholde den i yeblikket deres barn slutter sine barndomsstadier!

Hvordan fungerer en videobabyalarm?

En videobabyalarm er et nyttig verktøy som hjelper foreldre til å holde et våkent øye med sine barn. Det fungerer ved at det sender ut en videoopptak av babyens rom slik at du kan se og overvåke dem fra enhver smarttelefon, nettbrett eller datamaskin. Videobabyalarmer gir deg også mulighet for toveis lydoverføring, noe som betyr at du kan snakke direkte til babyen din via alarmen. Alt i alt er det en flott måte å holde kontroll på ditt barns helse og velvære på!

Hvor bør man plassere babyalarmen?

Det er viktig å plassere babyalarmen på et sted som gir deg god dekning og oppfølging av barnet ditt. Det beste stedet vil variere fra hus til hus, men det er best å prøve ut forskjellige plasseringer før du velger en permanent lokasjon. Prøv å unngå mest mulig hindringer som vegger eller andre gjenstander mellom babyalarmen og barnets rom, slik at du kan ha den nærmeste mulige kontakten med hvert skrik eller bevegelse.

Hvor lang rekkevidde har babyalarmen?

Hei! Takk for at du spør om rekkevidden til babyalarmen. Rekkevidden er vanligvis opptil 300 meter i åpent landskap, noe som gjør det mulig for deg å bevege deg rundt utenfor huset og likevel holde kontakten med barnet ditt. Dette avhenger selvfølgelig av miljøene der signalene skal overføres, slik som byggematerialer eller andre hindringer. Vi håper denne informasjonen har vært nyttig!